top of page

Honest & sustainable leather goods.

Clean design met oog voor detail.

Belgisch ontwerp.

Grootse kwaliteit, kleine voetafdruk.

Sofie Darche.

Charcoal Stay in Bed Instagram Post (1).png

Vakmanschap voorop

 

Sofie is een ambachtsvrouw met een kloppend hart voor vakmanschap. In haar atelier in Antwerpen maakt ze zorgvuldig jouw handtas. Deze kan je minstens een leven lang dragen, want ze herstelt én onderhoudt je tas met veel liefde. Dankzij de kwaliteit van het gekozen leder, is je tas bestand tegen de tijd én het wisselvallige weer hier.

 

Sofie neemt de tijd voor de mooie dingen in het leven, en kiest daarom voor slow fashion. Vergeet massaproductie, ze maakt enkel wat je als klant vraagt. Alles wordt gemaakt uit Europees chroom of natuurlijk gelooid restleer en Sofie onderzoekt momenteel het gebruik van vegan materialen. 

Clean design 

 

De ontwerpen van Sofie zijn tijdloos. Ze kiest nauwkeurig het materiaal en verwerkt dit in een handtas die je van ver herkent. Een clean design, met een maximaal oog voor detail.

 

Een SofieDarche heeft een comfortabele fit, zodat je je vlot door de stad kan bewegen. De materialen zijn bestand tegen vocht en vuil, op die manier blijft je laptop veilig om te werken aan je nieuwste project.

 

De tassen van Sofie Darche worden stuk voor stuk geboren in haar werkruimte in Antwerpen. Hier bedenkt én maakt ze haar stijlvolle collecties.

 

Sofie Darche gaat voor high end grondstoffen uit Europa en houdt zo de productie- en transport uitstoot zo laag en zo eerlijk mogelijk. 

 

Passie als motor

 

Vanaf haar zestiende koos Sofie ervoor om mode te studeren. Vier uur pendelen naar de modestad hield haar niet tegen. Na verschillende fashion opleidingen ging ze over op het maken van schoenen en werd ze een ware ledermeester via de verfijnde opleiding marokijnbewerking.

 

Je kan de collectie van Sofie Darche en de verschillende materialen waar ze mee werkt bewonderen in haar atelier in Antwerpen en hier in de webshop

 

Tassen maken gaat voor Sofie Darche over een persoonlijk verhaal, ze past je gevoel met veel plezier toe in jouw handtas. Voor meer uitleg, spring je gewoon binnen voor een kopje specialty coffee, die ze met veel plezier voor je met de hand zet. 

 

Wil je samenwerken? Stuur me een mailtje, of bel me op +32 473 77 00 80.

 

Krijg je me niet onmiddellijk te pakken? Geen zorgen, dan ben ik waarschijnlijk bezig met het maken van een handtas, of het drinken van een natuurwijntje. 

 

Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. 

Schermafbeelding 2021-07-13 om 23.02.23.png
bottom of page