top of page

Omdat duurzaamheid verder gaat dan de productie zelf zet Sofie Darche ook in op onderhoud en herstelling. Als je de juiste aandacht en zorg geeft aan je handtas kan die jaren meegaan en net dat is wat Sofie Darche wilt. Daarom krijg je bij aankoop van jouw handtas een fiche met instructies hoe je jouw exemplaar als nieuw kan houden.

Onderhoud

Verzorg je handtas met liefde en de juiste producten. Sofie Darche raadt aan om de natuurlijke onderhoudsproducten van Siegol® te gebruiken. De producten van Siegol® sluiten perfect aan bij de missie en visie van Sofie Darche. Deze kwaliteitsvolle, ambachtelijk samengestelde en bovendien milieuvriendelijke leder verzorgingsproducten van Zwitserse makelij zijn een match made in heaven!

Siegol® houdt van onze wereld. Daarom gebruiken ze alleen natuurlijke grondstoffen. En, produceren ze de schoenpoets zo veel mogelijk met zelf opgewekte stroom. Een groot fotovoltaïsch vlak op het dak van de productiehal levert de energie.

Lees ook de blog om extra tips te krijgen over de verzorging van leder.

Twijfel je nog steeds of je de juiste verzorging aan je handtas geeft? Kom dan langs in de winkel voor een onderhoud van jouw geliefd exemplaar. 

Herstelling

Bij Sofie Darche kan je terecht voor de herstelling van je handtas en niet alleen voor je Sofie Darche, maar ook voor andere merken. Ze is ervan overtuigd dat elke handtas gedragen moet blijven worden en helpt je hier graag bij.

Heb je een handtas die in je kast blijft liggen, maar die je graag terug zou dragen? Stuur een mailtje om te bekijken wat Sofie Darche kan doen.

bottom of page