top of page
_SHS9526v2v2.JPG

Verkooppunten

Atelier

 

Herentalsebaan 66, 2100 Deurne

Openingsuren

 

Op afspraak

 

info@sofiedarche.be

0473 77 00 80

POP-UP

Atelier

Vanaf september vind je SofieDarche. terug in haar nieuwe atelier, Atelier De Bie, in Deurne. 

Je kan hier terecht op afspraak op dinsdag- en woensdagavond & op donderdag vrijdag en zaterdag.

Herentalsebaan 66, Deurne

Ma Reine et moi

Naamsesteenweg 380e, 3001 Leuven

Ma Reine et moi is een duurzame concept store in Heverlee, bij Leuven met een toffe verzameling Belgische slow fashion merken en lifestyle producten. Elk product in de winkel heeft een eigen verhaal! Ontdek unieke, circulaire modemerken van lokale ontwerpers die kleding upcyclen.

Bij Ma Reine et moi kan je ook terecht voor maatwerk gemaakt door eigenares Martine Veranneman. Op zoek naar trouwkleding of suitekleding op maat? Martine luistert goed naar jouw verwachtingen zodat jij een uniek kledingstuk hebt voor jouw speciale gelegenheid. Martine is daarnaast ook lerares in kledingontwerp en organiseert ook creatieve workshops waarin je leert jouw eigen kledingstuk te maken.


Wil jij je laten onderdompelen in Belgische, duurzame mode? Dan is Ma Reine et Moi dé ideale plek!

Openingsuren


Dinsdag          GESLOTEN
Woensdag    10:00 - 18:00
Donderdag   10:00 - 18:00
Vrijdag            10:00 - 18:00
Zaterdag       10:00 - 18:00
Zondag           GESLOTEN

Ma Reine et moi
Dressr

Dressr

 

Op het verhuur platform van Dressr kan je enkele modellen van SofieDarche. vinden. Ideale manier om te testen of jouw favoriete model iets voor jou is.

Dressr is het resultaat van een persoonlijk en professioneel streven naar een verantwoorde manier om van mode te genieten.

De oprichtster, Caroline Cecile Baeten, heeft altijd van mooie kleding gehouden en was in haar jonge jaren waarschijnlijk op de stoep te vinden op jacht naar fast-fashion koopjes om te combineren met haar meer unieke, tweedehands schatten. 

In de loop der jaren, toen Caroline zich meer bewust werd van de impact van de fast fashion industrie op mensenrechten en onze natuurlijke omgeving, begon ze te zoeken naar manieren om van mode te genieten zonder de schadelijke bijwerkingen.

In haar reis van uitverkoopzoeker naar bewuste consument ontdekte ze de ongelooflijke wereld van de designer verhuur, en Dressr was geboren. 

www.dressr.be

bottom of page