top of page

Verzendingen

Sofie Darche verzendt al haar producten in België en alle andere Europese landen.

Alle bestellingen worden behandeld van maandag tot en met zaterdag van 10u - 18u, met uitzondering van alle wettelijke Belgische feestdagen.

Verzenden gebeurt via Bpost en als de goederen verzonden zijn, ontvangt u een bevestigingsmail met een Track & Trace om uw goederen op te volgen. 

Wanneer wordt uw bestelling verzonden?

Sofie Darche behandelt alle bestellingen binnen 2 werkdagen. Het verzenden van de goederen gebeurt na ontvangst van de betaling. We doen er alles aan om uw product tijdig bij u te krijgen.

Indien we ons niet aan de beloofde leveringstermijnen kunnen houden, nemen we contact op met u.

1. Product is in voorraad

Verzending na ontvangst van betaling.

2. Product is niet in voorraad

De verzending hangt af van de productietijd van het gewenste artikel. Over deze productietijd communiceert Sofie Darche altijd via mail en dit is gemiddeld twee weken.

Retours

Retourneren van je bestelling zonder reden is mogelijk binnen de twee weken na ontvangst. Als u wilt retourneren, stuur dan een mail naar sofie.darche@hotmail.com en dan nemen we contact op voor verdere instructies. 

Alle goederen moeten ongebruikt en onbeschadigd terug gezonden worden.

 

De kosten van de retour zijn voor de koper.

Het volledige bedrag van de teruggezonden goederen wordt terugbetaald na ontvangst en gebeurt via overschrijving op rekeningnummer dat gebruikt werd bij de aankoop, tenzij u dit expliciet anders aangeeft. 

bottom of page